За нас

СИНОВЕНТ е фирма създадена през 2012 г. в София от професионалисти със сериозен опит в сферата на туризма. Ние обичаме това, което правим и вярваме, че синергията и иновациите са пътят към успешното развитие на бизнеса.  Ние можем и знаем как да помогнем на нашите клиенти да подобрят фирмената си ефективност, като дефинираме техните проблеми и разработим планове за прилагане на най-добрите практики, които да отговарят на техните специфични нужди.

 

 

Основатели

 

 
 

 

 Златина Шкаки – Собственик и управител

 

 Zlati-1

 

Преди основаването на СИНОВЕНТ, Златина е била финансов директор на ТравълСторМейкър.ком – една от първите компании, разработващи резервационни системи за туристическата индустрия. Има опит като Търговски и Финансов директор в няколко компании, вкл. в най-голямата туристическа агенция в България и в оператора на Travelport за България – глобална компания разработваща търговска платформа за туристическата индустрия.

 

Златина има магистърска степен по финанси от Университета за национално и световно стопанство в София и над 15 години опит в управлението на фирмените финанси, бизнес планирането и изготвянето на финансови анализи за инвестиционни проекти. Притежава редица допълнителни квалификации свързани с финанси и счетоводство в туристическата индустрия.

 

 

Калоян Вангелов – Консултант

 

IMG_4696

 

Калоян е съосновавател на СИНОВЕНТ, а в момента консултира различни проекти на фирмата. Преди това е бил мениджър на генералния агент по продажбите на авиокомпания NIKI за България и директор „Корпоративни клиенти и бизнес развитие” в представителството на глобалната компания BCD Travel. Има опит като управител в няколко компании, вкл. на оператора на Travelport за България – глобална компания разработваща търговска платформа за туристическата индустрия. 

 

Калоян има магистърска степен по туризъм от Софийския университет и над 15 години опит в корпоративния травъл мениджмънт, управление на проекти и бизнес развитие. Той получава специализация по фирмено управление в Хумболтовия университет в Берлин и посещава редица допълнителни обучения и курсове в България, Германия, Великобритания и Холандия.